Cautare

10528 de rezultate pentru "urmarit international prins la cluj in 11 06 2007" (3.94 secunde)
Toate sunt branduri din Oltenia, care au capatat notorietate pe plan regional, national sau international. O serie de marci "nascute si crescute" în Oltenia s-au detasat  în decursul ultimilor ani, pe o piata din ce în ce mai competitiva.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat ca partidul va organiza un Congres extraordinar la 9 decembrie, pentru a adopta modificarile la Statutul formatiunii care vor fi decise prin consultarea membrilor partidului.
Primul telefon mobil Nokia a fost produs, marti seara, la fabrica din comuna Jucu, judetul Cluj, potrivit Mediafax. Presedintele Consiliului Judetean Cluj, Marius Nicoara, a declarat ca a auzit despre producerea primului telefon "made in Jucu", dar ca nu stie alte detalii.
FARCAS) In 1973, in inima Transilvaniei, in apropierea orasului Aiud, muncitorii care extrageau nisip dintr-o cariera, nu departe de raul Mures, au gasit 3 obiecte, impachetate ca intr-o coaja, sub un strat gros de 10 metri de nisip pietrificat.
eu, unul, sunt pentru integritatea teritoriala a Ukrainei la toate azimuturile! ... Nu trebuie sa revendicam nimica de la ei! ... - in schimb le-au dat cam 102.000 km patrati, de pe la nemti, dupa 1945!
In data de 2 mai 2019, in Polonia, a avut loc Marsul International al Vietii, eveniment educational anual. Tot la aceeasi data a fost organizata si o Ceremonie comemorativa pentru evreii din Balcani si Europa de Est, victime ale Holocaustului.
Radu Mazare, ATAC incredibil la adresa Mihaelei Radulescu: ... A prins-o barbatul ei cu altul in casa, femeie cu copil" Primarul Constantei a pornit un atac la adresa Mihaelei Radulescu, in cadrul unei emisiuni de la Romania TV.
Un salariat al Primariei Ionesti este acuzat de politistii Serviciului de Investigare a Fraudelor Gorj ca a cerut mita 8.000 de lei patronului unei firme ce derula lucrari in comuna, pentru a-i aviza favorabil o documentatie.
Senatorul Ioan Mang a sustinut o declaratie politica pe care o puteti citi in continuare: Despre onoare si demisie in vremea lui Traian Basescu.
Tronsonul Pitesti-Sibiu ar putea fi prins in Master Planul de transport ca autostrada Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a anuntat joi, in urma unei intalniri cu reprezentantii Uzinelor Dacia Mioveni, ca va discuta si va analiza posibilitatea ca tronsonul Pitesti - Sibiu sa fie prins in forma finala a Master Planului General de Transport ca autostrada, in doua faze, anunta Mediafax.
Dupa infrangerea Energiei Rovinari la CSM Bucuresti, scor 81-100, antrenorul echipei gorjene, Slobodan Nikolic, a criticat arbitrajul brigazii alcatuite din Mircea Serban, Alin Faur si Bogdan Podar, aceiasi arbitri urmand sa oficieze si in restanta de miercuri de la Targu Jiu, cu CSU Atlassib Sibiu.
Ma numar printre numerosii telespectatori care urmaresc in fiecare zi,cu un real interes, emisiunea lui George Buhnici "I Like It".
asa cum caprioara se adapa la izvor, la fel romanul trage la gratar. Si uite asa ajungem la subiect, ca nu despre rolul nutritiei in mentinerea supletei membranei celulare vreau sa vorbesc.
In mitologie, fluturii erau expresia sufletului uman. In Grecia Antica, de pilda, oamenii credeau ca dupa moarte, sufletul lor se va transforma in fluture sau in porumbel.
La data de 17 august 2010, ora 14.50, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 17 Politie - Biroul Ordine Publica, fiind dirijati de Dispeceratul 112 - Sector 5, au prins-o in flagrant pe I.
La data de 8 septembrie 2010, in jurul orei 11.35, lucratori din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale - Politia Sectorului 5 - "Compartimentul Flagrant" l-au prins in flagrant pe E.
La data de 26 septembrie 2010, ora 06.45, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 20 Politie i-au prins in flagrant pe A.
Un galatean care a talharit un valutist din Dorohoi a fost incarcerat dupa mai bine de 11 ani de la comiterea faptei. Florin Hahui de 34 de ani, a plecat din tara dupa declansarea anchetei si a fost condamnat in contumacie la sase ani de inchisoare.
Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, dat in consemn la frontiera dupa ce si-ar fi injunghiat nepotul, a fost prins de politisti, sambata seara, in Sectorul 5 din Capitala. Bercea Mondial este audiat la Parchetul Tribunalului Olt.
Un barbat a fost impuscat in cap, astazi, de un politist care l-a prins in flagrant delict, in timp ce fura dintr-o dubita de pe DN2. Victima a fost transportata la Spitalul de Urgenta "Floreasca" din Capitala in coma profunda.
google-analytics.com